Bollywood regisseur Rakesh Roshan wilt beginnen aan Krrish 4

Nu alle werkzaamheden voor de Bollywood film Kaabil achter de rug zijn, stort filmmaker Rakesh Roshan zich volledig op zijn volgende project: Krrish 4.

Als producent van Kaabil bleef Rakesh op de achtergrond, maar hij kan nu zijn tanden zetten in zijn eigen project. Hij kan dan ook niet wachten om te beginnen.

“Ik heb een fantastisch idee in mijn hoofd. Wij zijn nu bezig om dit uit te werken. Ik wil eerst mijn hoofd helemaal leeg maken. Er moeten geen zaken zijn die mijn aandacht opeisen. Dan kan ik mij volledig richten op Krrish 4.”

Rakesh vertelde in een eerder interview dat ook deze film weer stapje verder zal gaan op het gebied van special effects.

6 REACTIES

 1. “Stapje verder zal gaan op het gebied van special effect”
  Hollywood zal nooit geévenaard kunnen worden.
  En wat is dit een slap en hilarisch aftreksel van comic en DC producten.

  Wie wordt hier nu nagedaan? Superman? Batman? hahahaha om te lachen man.
  Dat het achterlijke volk,genaamd indiërs hierin trappen zeg.

 2. Als je niks beters te zegeb heb hou gewoon je bek want hollywood werkt sammen met bollywood met vfx efeccten echt jongen ben je dan zo stom noem je zelf zo trots eerder een lafaard achter een toetsenbord

 3. Achterlijke Arshad,jij bent van één van die achterlijke persoon die dit dus leuk vind.
  Lafaard? waarom zou ik? En voor wie?
  Nogmaals,Bollywood is poep vergeleken Hollywood.
  Kijk eens ff naar dhoom met amir khan,rijd hij met zijn motor van een staal kabel. Het is echt om te gillen zo nep gemaakt.
  Dus nee……hou jij je bek,want ik heb altijd gelijk.

 4. Beste Ronald
  Als u voor Hollywood denkt blijft daar maar steken laat ons met rust We zijn BOLLYWOOD en we blijven BOLLYWOOD waarom bent in ons geïnteresseerd JAI HIND Een ding weet u niet dat die zelfde Indiërs al lang ontdekt hadden en de kennis van de zelfde Indiërs werd gestolen, meegenomen en in de media bekend gemaakt dat de vrienden van u het hadden ontdekt Hiervan zijn er heel veel hiervan achteraf rechtgetrokken Ik vraag u vriendelijk blijf waar u bent en kom niet in onze gebied
  Lang leve de HINDUSTANEN JAI HIND
  U bent wat u bent u wordt nooit een van hun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.