Bollywood actrice Deepika Padukone vervangt Katrina als gezicht van L’Oreal?

Enige tijd geleden werd bekend dat Bollywood actrice Katrina Kaif haar contract met het merk L’Oreal Paris heeft beëindigd. Zij gaf aan dat zij werkt aan haar eigen cosmeticalijn. L’Oreal is dus op zoek naar een vervanger. En die schijnen ze te hebben gevonden in niemand minder dan Bollywood actrice Deepika Padukone.

Deepika werd kort geleden benaderd door het Franse merk. De 31-jarige actrice is zeer enthousiast en wil heel graag het gezicht worden voor L’Oreal. Er wordt zelfs gesuggereerd dat de actrice haar vraagprijs heeft aangepast om te voldoen aan de wensen van dit wereldbekende merk.

Indien L’Oreal besluit om met Deepika in zee te gaan, dan is het heel goed mogelijk dat wij haar dit jaar op de rode loper in Cannes voorbij zien komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.