Bollywood acteur Ranbir Kapoor over concurrentie met SRK, Salman en Aamir

Bollywood acteur Ranbir Kapoor heeft ontzettend veel respect voor acteurs als Shah Rukh Khan, Salman Khan en Aamir Khan. Ooit wilde hij de competitie met hen aangaan, maar de laatste jaren realiseert hij zich steeds meer dat dat een onmogelijke taak blijkt.

“Vroeger kon ik met gemak, arrogantie en een beetje onvolwassenheid roepen dat ik het beter zal doen dan hen. Maar dat is niet makkelijk. Er is een reden waarom zij al jaren aan de top staan. Zij zijn geweldig. Het moedigt mij zeker aan harder te werken. Ik heb ongelooflijk veel respect voor hen. Zij hebben een wilskracht en overtuigingskracht die je nauwelijks ziet.”

Ranbir was voor het laatst te zien in de Bollywood hit Ae Dil Hai Mushkil.

8 REACTIES

 1. Zo geweldig als de oudere generatie zijn ze zeker niet.
  De oude garde,konden pas met gevoel acteren.
  Maar jij bakt er zeker niets van,met al jou kinderachtige personages.
  Ga je beter verdiepen in een verhaal met diepe inhoud,misschien en met klem,misschien komt het dan nog goed.
  3e rangs gozer.

 2. Ranbir Kapoor laat juist door dat hij verschillende personages/rollen heeft gespeeld zien dat hij een getalenteerde acteur is. In ADHM is o.a. te zien hoe hij zich in kan leven in verschillende situaties. Bijna geen enkele acteur van nu kan acteren als SRK en Salman Khan, maar dat is logisch. Het komt o.a. door de films zelf (de nieuwe acteurs gaan immers met de tijd mee). Graag geen negatieve reacties plaatsen, men kan ook Hollywood nieuws lezen.

 3. @Ano,
  Hoezo geen negatieve reacties? Als het negatief is,dan is het ook negatief.
  hij bakt er niets van,en jou reactie dat niemand nu beter kan acteren dan SRK en Salman,laat me toch niet lachen joh.
  Volgens mij kijk jij nu pas bollywood en weet jij niets van vroeger.

 4. Ben het met Ronald eens. Zyn acteerprestaties zijn minder dan dat van zyn ouders. Ik irriteer me ook aan zyn overacteren,zoals veel van zyn generatiegenoten dat doen.

 5. Salman Khan en gevarieerd acteren?
  Laat me niet lachen! Elke keer hetzelfde manier van acteren

  En Sharukh Khan dan. Bij iedere huil-scene van hem lijkt het alsof hij te maken heeft met een epileptische aanval.

 6. Noujaa wij leven in 2017 en helaas kunnen wij de oude acteurs niet terug halen. Salman en sharukh hebben ook goeie films hoor, alleen vind het jammer dat mensen door item songs naar de bios gaan. Omdat mensen zoals sunny leone erin dansen???. Alles draait nu om **** vind zooo jammer! Dacht dat hollywood erg was maar volgens mij probeert bollywood het nu in te halen wannabee

 7. @Rose,wij kunnen inderdaad niet de oude acteurs die er niet meer zijn terughalen,maar laten we de oude acteurs wel in hun waarden laten.
  En wees eens eerlijk,als je nu de liederen hoort wat er uit gekraamd wordt,dan is toch echt geen bollywood van vroeger.
  Toen kishore/rafi en mukesh er niet meer waren,toen hadden kumar sanu/udit narain en alka,die er in de jaren 90 gelukkig ernog voor zorgde dat er iets moois qua muziek in de films zaten.
  Maar nu…..echt belachelijk en schandalig. Absoluut niet hindi cinema waardig.
  Wat ik zelf niet begrijp,is dat de acteurs,is waarom zij zelf niet in actie komen voor betere liedjes. Zij hebben totaal geen enkel inbreng en denken alleen maar aan geld.

 8. Ze kunnen geen van alleen acteren . De enige acteurs die je acteurs kon noemen. Amitabh Bachan en Dilip Kumar. De rest is onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.