Bollywood show Bharati 2 in Luxor Theater Rotterdam

Na het grote succes van Once Upon a Time In India, de show die wereldwijd ruim 2,5 miljoen bezoekers trok, komt het Indiase gezelschap nu met een nieuwe show naar Nederland: “Bharati 2 In The Palace of Illusions”. Van zondag 26 februari t/m zondag 5 maart 2017 exclusief in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Kijk voor tickets en info op https://goo.gl/rN4jEm

Ga mee op avontuur door het land van de Ganges, gekleurde sari’s en Bollywood. Zoals in de sprookjes van weleer, brengt Bharati 2 je een verhaal van liefde, vriendschap, bedrog, trots en ja… zelfs van zwarte magie. Dansers, zangers, muzikanten en acrobaten nemen je mee op reis. Geniet van de explosie van Oosterse ritmes en kleuren en raak gehypnotiseerd door het parfum, de smaken en de geest van India.

Het verhaal wordt in het Nederlands verteld door Michel Sorbach. Klik hier voor info en tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.