Kinderen Bollywood acteur Saif Ali Khan zien carrière in films wel zitten

Bollywood acteur Saif Ali Khan komt uit een filmfamilie en ook zijn dochter en zoon hebben de smaak voor de glamourwereld te pakken.

De laatst maanden werd flink gespeculeerd over het debuut van zijn dochter Sara. En Saif bevestigt deze geruchten. Hij onthult zelfs dat Karan Johar de producent heeft zijn zegen om het allemaal uit te voeren. “Het zit in haar genen. Ik kan het niet helpen. Als zij dit vakgebied kiest zal ik haar zeker voorzien van advies. Maar zij moet de uiteindelijke keuze maken. Karan is erg goed met nieuwkomers en volgens mij is hij de perfecte persoon voor haar debuut”, aldus Saif.

Zijn zoon is sportiever ingesteld, maar ziet een carrière in films ook wel zitten. “Hij praat meer over rugby en hockey en minder over zijn studie. Hij verstopt zijn rapporten. Maar voor de rest ben ik zeer tevreden over hem. Hij is een nette, beleefde jongeman.”

“Beide kinderen zien een filmcarrière wel zitten. Het is ook een van de beste banen. Ik wil alleen niet dat ze teleurgesteld raken en daarom is een goede educatie zeer belangrijk.”

Saif Ali Khan is op dit moment druk bezig met de promotie van zijn nieuwe Bollywood film Rangoon.

2 REACTIES

  1. Worden net zo een slechte acteur als pa.
    wat heeft hij nou gepresteerd?
    Zijn moeder was nog beter in acteren. Hij is niks vergeleken haar.
    Wat een lachertjes zeg daar in India.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.