Geen vervolg op Bollywood film Kapoor & Sons

Bollywood regisseur Shakun Batra ontkent de geruchten dat er plannen zijn voor een vervolg op de Bollywood hit Kapoor & Sons.

“Ik heb geen ideeën voor een mogelijk vervolg. Net als iedereen, lees ik de geruchten dat er gedacht wordt aan een vervolg. Naar mijn mening is een vervolg niet eens mogelijk”, aldus Shakun.

De filmmaker is al wel bezig met een volgend project. “Ik kan nog niets onthullen, maar het is wel iets totaal anders dan de geruchten die nu de ronde doen. Het is in ieder geval geen romantisch komedie.”

Hij voegt toe dat hij op dit moment nog steeds bezig is met het script en geen idee heeft welke kant het op gaat. “Het is een totaal andere wereld voor mij, een ander genre. We hebben het er wel over wanneer het script klaar is.”

Op de vraag of we een van de acteurs uit Kapoor & Sons terug zullen zien in zijn nieuwe film zegt hij: “Ik heb een geweldige band met Sidharth, Alia of Fawad. En ik zal zeker eerst aan hen denken, maar alleen als ze in de rol passen. Ik denk daar over na en benader acteurs pas wanneer het script af is, dus nog even afwachten.”

3 REACTIES

  1. je wacht of je wacht niet. Boeit mij niet.
    ik zal altijd mijn gal blijven spuwen.
    en ja,ik ben een allesweter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.