Bollywood acteur Akshay Kumar krijgt training van hockeyspelers

Voor de voorbereidingen voor de Bollywood film Gold zal Akshay Kumar trainen met professionele hockeyspelers.

In de film speelt Akshay de rol van Balbir Singh. Hij was de aanvoerder het van Indiase hockeyteam in 1952. De film speelt zich af in 1948. Het team dat door Balbir werd geleid won uiteindelijk drie Olympische medailles.

Er wordt niet alleen van Akshay verwacht dat hij de training volgt, maar ook de rest van de cast moet eraan geloven.

“De training met de professionele hockeyspelers begint over twee weken. Akshay is al enigszins voorbereid op de zware training die hem te wachten staat. Er zijn kortgeleden nog enkele acteurs vastgelegd. Zij beginnen zo snel mogelijk met de voorbereidingen. Wij willen dat ze de techniek goed onder de knie hebben”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.