Bollywood acteur Govinda wist dat er geen Partner 2 zou komen

Bollywood acteur Govinda was ruim twee jaar uit de spotlights verdwenen. Maar hij is weer terug en maakt zijn comeback met de Bollywood film Aa Gaya Hero.

Govinda geeft toe dat zijn carrière de afgelopen jaren niet geweldig is geweest. Hoewel hij wel steun kreeg vanuit de industrie kijkt hij met een filosofische blik terug op deze moeilijke periode. “Wanneer het niet jouw tijd is, moet je niet het politieke spelletje de schuld geven. Je moet gewoon helemaal opnieuw beginnen.”

In 2007 werd zijn carrière nieuw leven ingeblazen met de Bollywood film Partner. De populaire komedie gaf weer hoop en werd zelfs gesproken over een vervolg. Maar de 52-jarige acteur ziet dat niet meer gebeuren. “Ik wist dat ik nooit meer zou samen werken met Salman. Ik denk niet dat Partner 2 er ooit van komt.”

Hij vervolgt zijn verhaal. “Invloedrijke acteurs en regisseurs bepalen wie er in de kou wordt gelaten. Zij bepalen het spel. Maar ik ben tegelijkertijd Salman zeer dankbaar voor wat hij voor mij heeft gedaan en betekent.”

Aa Gaya Hero staat gepland voor een release in februari 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.