Bollywood actrice Kriti Sanon niet in Lucknow Central

Niet zo lang geleden ging het gerucht dat Bollywood actrice Kriti Sanon naar alle waarschijnlijkheid geen deel meer zal uitmaken van de film Lucknow Central. Dit nieuws wordt nu bevestigd door Farhan Akhtar, die de hoofdrol speelt.

“Ik weet dat er problemen waren met de periode waarin de opnames gepland staan. Kriti had een andere film getekend en deze werd uitgesteld. Dus ik denk dat die opnames tegelijkertijd plaatsvinden”, aldus Farhan.

Wie nu benaderd zal worden voor de vrouwelijke hoofdrol is Farhan niet bekend. “Ik weet niet wie de producenten hebben benaderd. Ik kan daar niet op antwoorden. Dit moet je maar aan Nikhil Advani vragen.”

De opnames voor Lucknow Central gaan in januari van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.