Bollywood regisseur Aditya Chopra over Ranveer Singh

ranveer-singh-befikre_2776507a-929a-11e6-ab84-dfe1f1607a79Bollywood regisseur Aditya Chopra heeft zijn hele carrière maar met een acteur gewerkt: Shah Rukh Khan. Het was voor hem een grote stap om uit zijn comfortzone te stappen en een film te maken zonder King Khan. Maar het is hem gelukt. Zijn nieuwste Bollywood film Befikre, met in de hoofdrol Ranveer Singh, staat klaar voor release. En het werken met Ranveer was een geweldige ervaring.

“Elke regisseur die Shah Rukh Khan heeft gewerkt zal je hetzelfde vertellen. Hij is een slechte gewoonte, waar je verslaafd aan raakt en niet zomaar mee kan stoppen. Hij maakt je werk makkelijk voor je. Dat is heel moeilijk van je af te zetten wanneer je een film met iemand anders maakt.”

“Maar Ranveer maakte het mij net zo makkelijk. Hij heeft dezelfde energie, is net zo briljant en intelligent. Hij acteert niet als Shah Rukh Khan Khan, maar hij deelt hetzelfde proces. En voor mij was Ranveer Dharam.”

Dharam is de naam van het personage dat Ranveer speelt in Befikre. “Dharam is iemand die zorgeloos door het leven gaat. Hij blijft zijn leven lang een jongetje. School mag dan zijn afgelopen, maar de feestjes blijven doorgaan. Hij is blij zichzelf te zijn en wil iedereen om hem heen gelukkig maken. Dat is zijn levensmissie. En dit personage kon door niemand anders worden vertolkt. Ranveer is Dharam en Dharam is Ranveer. Nog voordat ik wist dat ik de film ging regisseren wist ik dat ik Ranveer wilde als Dharam.”

Befikre draait vanaf vandaag wereldwijd in de bioscoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.