Bollywood actrice Deepika Padukone vond studeren niet leuk

deepika-010Bollywood actrice Deepika Padukone was een zeer sportieve meid voordat ze de glamourwereld veroverde. In een recent interview, tijdens de uitreiking van de Nickelodeon Awards, onthult de 30-jarige dat studeren niet echt haar sterkste kant was.

“Op school was ik altijd geïnteresseerd in extra-curriculaire activiteiten. Ik vond studeren niet zo leuk als het meedoen met sporten, drama of optreden.”

Op school was ze ook zeer verlegen. Ze ziet een groot verschil tussen de huidige generatie jongeren en haar generatie. “Kinderen van tegenwoordig zijn veel zelfverzekerder. Zij weten wat ze willen. Ik herinner mij nog heel goed dat wij echt niet zo zeker van onszelf waren. De wereld is de laatste jaren in een stroomversnelling veranderd en de mogelijkheden zijn ongekend. Dat weten jongeren en daar bouwen ze op verder.”

Deepika werkt momenteel aan de Bollywood film Padmavati en is begin volgend jaar te zien in haar Hollywood debuut xXx: Return of Xander Cage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.