Neef van Bollywood actrice Preity Zinta pleegt zelfmoord

Preity-Zinta2Nitin Chauhan, een neef van Bollywood actrice Preity Zinta, heeft zelfmoord gepleegd. De jongeman kon de stress in zijn leven niet meer aan. Dat schrijft hij in een van zijn zelfmoordbrieven.

Nitin was enkele jaren geleden gescheiden van zijn vrouw en zijn schoonouders hebben hem het leven zuur gemaakt. Hij mocht zijn kind niet meer zien en wanneer er een regeling getroffen werd, werd dit door zijn schoonouders veranderd. Ook zijn vrouw gaf hem geen kans. Dit leverde hem veel stress en verdriet op.

Op vrijdagochtend zou de rechter uitspraak doen over de scheiding en de bezoekregeling. Die ochtend schoot Nitin zich in een voertuig in zijn hoofd.

Preity en familie reageerden geschokt op het nieuws. De actrice wilde verder geen commentaar geven op het incident.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.