Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil gebaseerd op leven van Karan Johar?

Karan Johar at IIFAHij is een van de meeste succesvolle filmmakers in Bollywood, maar Karan Johar heeft nooit succes gekend in de liefde. Hij zegt dat hij altijd verliefd wordt op de verkeerde persoon.

De 44-jarige regisseur zegt dat zijn liefdesleven een grote flop is. “Ik ben 100 procent succesvol als je kijkt naar mijn filmrecord. Maar kijk je naar mijn liefdesleven dan is dat een grote flop. Ik ben nooit verliefd geweest op iemand die ook verliefd was op mij.”

“Iedere keer dat ik een hitfilm produceerde, kreeg ik een flop relatie. Het houdt mijn leven in evenwicht. Ik heb drie relaties gehad die allemaal zijn mislukt. Het waren eigenlijk niet eens relaties. Het waren allemaal momenten waar de liefde alleen vanuit mij kwam”, voegt hij toe.

Voortbordurend op zijn mislukte liefdesleven zegt Karan: “Of ik kies de verkeerde persoon of ik denk alleen aan mezelf. Een van de twee neemt de overhand en ik raak gekwetst. Ik vind het heel erg dat mijn liefdesleven een flop is. Ik voel de druk. Ik ben single, 44 jaar en ik voel de leegte in mijn leven. Maar ik kan het niet verklaren waarom ik single ben. Iedereen is op zoek naar de perfecte relatie. Iedereen hoopt dat ze de juiste persoon tegenkomen met wie ze alles kunnen delen…vooral liefde.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.