Bollywood actrice Vaani Kapoor over de samenwerking met Ranveer Singh

vaanikapoorBollywood acteurs Ranveer Singh en Vaani Kapoor werkten voor het eerst samen in de Bollywood film Befikre. Iedereen weet dat Ranveer boordevol energie zit en ook Vaani beaamt dit. “Zijn energie is besmettelijk.”

“Hij brengt echt leven in de brouwerij. Waar hij ook is, of de camera nu aan is of uit, zijn energie is echt aanstekelijk. Hij gedraagt zich niet als een ster. Hij helpt waar nodig. Hij is een zeer behulpzame co-acteur”, aldus Vaani.

“Ik kende hem al voordat we begonnen met de opnames van Befikre. We hadden dus al een band en we hebben elkaar dus beter leren kennen. Er was dus ook geen sprake van een bepaalde prestatiedruk. Er heerste een zeer relaxte werksfeer”, voegt ze toe.

Befikre staat gepland voor een release op 9 december.

3 REACTIES

  1. Ranbir is shit.
    alleen maar kinderachtige films zonder inhoud.
    maarja……is de zoon van.
    anders was hij nergens die flikker

  2. Ik weet niet waar jij het over hebt maar ranveer is niet de zoon van iemand , hij is een complete nieuwkomer. En ga maar eerst zijn films kijken en dan pas oordelen. Bajiro mastani en ram leela zijn ZEKER niet kinderachtig. Dit waren hele moeilijke rollen die zelf aan shahrukh khan waren voorgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.