Bollywoodkoppel Arbaaz Khan en Malaika Arora Khan gaat scheiden

malaika-arbaaz_640x480Bollywood producent Arbaaz Khan en zijn vrouw Malaika Arora Khan zijn al enige tijd uit elkaar. Ze hebben geprobeerd om te werken aan hun problemen, maar het mocht niet baten. Het stel werd van de week gespot toen ze samen een bezoek brachten aan de rechtbank.

Naar verluidt heeft het koppel een zeer goed gesprek gehad met hun advocaten over de situatie. Ze hebben ingestemd met een echtscheiding en moeten binnenkort voor de rechter verschijnen om een gezamenlijke verklaring af te leggen.

Het glamourkoppel werd de afgelopen maanden wel vaker samen gezien op familiefeestjes zoals met Eid en de verjaardagen van neefjes en die van hun eigen zoon. Dit gaf een beeld dat alles weer goed was tussen de twee.

In maart dit jaar kondigde het stel aan dat ze uit elkaar waren. “Ja, het is waar dat we zijn gescheiden. We willen de tijd nemen om ons leven op orde te krijgen. We hopen dat we de privacy krijgen om dit in alle rust te doen. Speculaties over de staat van ons huwelijk is verwarrend en verontrustend voor onze families.”

1 REACTIE

  1. Yes I am also in search of Flash tutorials, since I wish for to learn more on the topic of flash, therefore if you have please post it here.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.