Bollywood acteur Salman Khan met ex Katrina Kaif in Koffee with Karan?

katrina-salmanDe talkshow Koffee with Karan brengt dit seizoen veel verrassende combinaties. Na Akshay Kumar en Twinkle Khanna is bekend geworden dat Bollywood acteurs Ranveer Singh en Ranbir Kapoor samen in de show zullen verschijnen. Er gaat ook een gerucht dat Sanjay Dutt met zijn vrouw aanwezig zal zijn. Maar het meest verrassende gerucht is toch wel dat er momenteel hard gewerkt wordt om Bollywood acteur Salman Khan te herenigen met zijn ex-vriendin Katrina Kaif.

Katrina wil graag deelnemen aan de show, maar ze wilt niet alleen verschijnen. Ze zou eerder samen met Aditya Roy Kapoor plaatsnemen op de bekende bank, maar omdat hij op die betreffende datum niet in Mumbai is ging dit niet door. Aditya zal nu met Parineeti te zien zijn.

Karan Johar is momenteel in gesprek met Sidharth Malhotra, maar hij hoopt dat hij Salman Khan kan overtuigen om samen met Katrina in de show te komen. Als hij dit voor elkaar krijgt, dan wordt dit een uitzending om nooit te vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.