Hoe Bollywood actrice Priyanka reageerde op moeder’s grootste zorg

Priyanka-Chopra-Het is algemeen bekend dat Bollywood actrice Priyanka Chopra een zeer goede band heeft met haar moeder. Terwijl moeder Madhu haar steunpilaar is en haar carrière als geen ander steunt was ze toch zeer bezorgd was over Priyanka’s leven.

Net als iedere andere moeder koestert Madhu Chopra de droom dat Priyanka zo snel mogelijk het huwelijksbootje instapt. De 34-jarige actrice moet er nog even niet aan denken. In een recent interview onthult Madhu hoe zij haar bezorgdheid uitte en hoe Priyanka haar wist te overtuigen dat het goed komt.

“Tuurlijk maakte ik mij zorgen. Maar Priyanka wist mij ervan te overtuigen dat zij gelukkig is. Zij zei: “Ik voel mij nu gelukkig. Wil je dat ik mezelf in bochten wring waar ik mij niet prettig bij voel?” Ik zie nee. En toen zei ze: “Laat mij gewoon mezelf zijn.” Nu maak ik mij geen zorgen meer.”

Priyanka is momenteel druk bezig met de opnames van het tweede seizoen van Quantico. Volgend jaar maakt de Bollywood actrice haar grote debuut in de Hollywood film Baywatch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.