Bollywood acteur Arjun Rampal gelooft niet meer in awardshows

rszArjunRampalBollywood acteur Arjun Rampal heeft het wel een beetje gehad met alle awarduitreikingen die Bollywood rijk is. De 43-jarige acteur zegt dat de National Award de enige award is waar hij nog waarde aan hecht.

“De National Award is mij erg dierbaar. Er zijn vandaag de dag zoveel awarduitreikingen dat zij hun charme een beetje hebben verloren. Ik heb in 2008 een National Award ontvangen voor mijn performance in Rock On. Ik weet dat nu opnieuw hoge verwachtingen zijn, maar ik voel geen druk.”

Het vervolg op de succesvolle film Rock On, getiteld Rock On 2, staat gepland voor een release op 11 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.