Wat te verwachten van Bollywood film Krrish 4

hrithikrakeshBollywood regisseur Rakesh Roshan is begonnen met het script van Krrish 4. Hij zegt dat de film een flinke dosis actie zal bevatten en net als Krrish 3 gevuld is met VFX.

“We hebben besloten om ergens volgend jaar april of mei te beginnen met de opnames. Het kan zijn dat dit een uitloop heeft naar 2018. Het is namelijk niet een project dat je zomaar uit je mouw schudt. We moeten werken aan de VFX en het moet ook allemaal in ons budget passen. En de film moet zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor het publiek”, aldus Rakesh. Hij wilt niets over het plot onthullen.

Hij voegt toe dat hij een internationale actieregisseur wil voor de film. “We hebben iets in gedachte en gezien de omvang van de actie en VFX willen wij zorgen dat het voldoet aan de internationale standaarden. We willen iets creëren dat nog niet is vertoond.”

Het idee voor Krrish 4 werd geboren nadat de vrouw van Rakesh hem een foto liet zien van Ganesha met een masker van Krrish op.

Rakesh is momenteel druk bezig met de productie vna Kaabil. De film is geregisseerd door Sanjay Gupta en staat gepland voor een release op 26 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.