Bollywood acteur Ranbir Kapoor terug in vorm

Anushka Sharma Ranbir KapoorBollywood actrice Anushka Sharma, die momenteel te zien is in de film Ae Dil Hai Mushkil (ADHM), zegt dat je Ranbir Kapoor niet kan afschrijven.

Ranbir heeft een zware periode achter de rug met allemaal films die niet leken aan te slaan bij het grote publiek. Maar volgens Anushka zorgt ADHM ervoor dat deze jonge acteur weer aan de top staat.

“Ranbir is een zeer goede acteur. Hij heeft ons een aantal fantastische films gegeven. Ik bewonder hem voor de keuzes die hij heeft gemaakt vanaf het begin van zijn carrière. Hij koos voor films als Raajneeti, Rocket Singh en Barfi. Dat zijn geen makkelijke keuzes. Het is verfrissend om te zien dat een jonge acteur deze gewaagde keuzes durft te maken”, aldus Anushka.

“Soms slaat een film niet aan. Dat overkomt iedereen. Hij ging door een fase waar zijn films gewoon niet werkten. Hij is een acteur, een performer. Ranbir is terug in vorm. Je kunt hem niet afschrijven. Hij blijft vanwege de acteur dat hij is”, voegt ze toe.

Ranbir Kapoor is momenteel te zien in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil en werkt aan de laatste opnames van de film Jagga Jasoos.

1 REACTIE

  1. Hij is gewoon een randdebiel.
    Met z,n achterlijke kinderachtige rolletjes.
    hopelijk nog meer flops,en dan snel wegwezen uit de film industrie.
    Hij zal zijn vader nooit kunnen evenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.