Bollywood acteur Ajay Devgn moe van saaie actiescenes

ajay-devgn-sosBollywood acteur Ajay Devgn, zoon van stuntregisseur Veeru Devgan, zegt dat hij verveeld raakt van de actiescenes in Bollywood films. Dat is de reden dat hij met zijn film Shivaay een stap verder is gegaan.

“Actiescenes vind ik leuk om te doen. Het voelt ook vrij natuurlijk en deze scenes gaan mij makkelijk af. Maar ze zijn te eenvoudig. Dit keer wilde ik mij richten op de executie van de scenes. Ik ben de huidige scenes namelijk zat. Ik wilde vooruit”, aldus Ajay.

De acteur zegt dat hij zelden gebruikt maakt van een body double. “Het gaat goed. Je raakt gewond, maar gelukkig deed er zich geen groot probleem voor.”

De 47-jarige acteur maakte zijn regiedebuut met de Bollywood film U Me Aur Hum in 2008. Daarna is het evne stil geweest. Zou hij nog een film gaan maken? Ajay zegt dat hij altijd al een actiefilm wilde maken, maar dat het moeilijk was. Ook Shivaay was moeilijk te realiseren.

“Het zou vijf jaar geleden echt moeilijk zijn geweest om deze film te maken. De vfx, de live-opnamen, alles op de juiste locaties en daarna mengen en verbeteren.”

Shivaay staat gepland voor een release op 28 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.