Bollywood actrice Kareena Kapoor weigert babyproducten te promoten

kareenakapoorBollywood actrice Kareena Kapoor Khan, die in verwachting is van haar eerste kind, is een van de weinige actrices die haar naam heeft gebonden aan veel producten. Ze heeft echter besloten om geen babyproducten te promoten.

De 36-jarige actrice heeft het aanbod van zes merken, die producten maken voor baby’s en zwangere vrouwen, afgewezen. Ze is zelfs gevraagd om het gezicht te worden van een modelijn voor zwangere vrouwen. Ze heeft recent echter wel het aanbod aangenomen om een zwangerschapstest te promoten.

Kareena wordt overspoeld met aanbiedingen. “Dat ze binnenkort moeder wordt betekent niet dat ze alles hoeft te promoten dat gerelateerd is aan een baby of betrekking heeft op moederschap”, aldus een van haar medewerkers.

Ze voegt toe dat Kareena op dit moment niet openstaat voor de aanbiedingen. “Kareena is van mening dat het promoten van baby-producten een grote verantwoordelijkheid is. Ze kan geen merk promoten waar ze niet in gelooft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.