Bollywood acteur Harshvardhan legt lat hoog voor zichzelf

harsh-anil_640x480_Bollywood acteur Harshvardhan Kapoor, die zijn debuut heeft gemaakt met de Bollywood films Mirzya, omschrijft zichzelf als een lefgozer en zegt dat hij geen bepaald stramien volgt in het maken van zijn keuzes. Hij legt de lat hoog voor zichzelf.

De jonge acteur zegt dat hij zich niets aantrekt van de druk die op hem wordt gelegd omdat hij de zoon is van acteur Anil Kapoor. Volgens hem geeft het publiek daar niet om.

“Ja, we zijn familie, maar ik denk niet dat mensen naar de bioscoop gaan voor die reden: om de zoon van Anil Kapoor te zien. Ik ben ervan overtuigd dat je net zo goed bent als wat je laat zien op het scherm. Mensen laten zich niet meer verblinden door wat er zich om een acteur heen speelt. Ze zijn kritisch.En dus dien je de lat hoog te leggen voor jezelf.”

“20-25 jaar geleden zou het een enorm verschil hebben gemaakt, maar de jongeren van tegenwoordig worden veel meer blootgesteld aan ontwikkelingen op het gebied van film en inhoud, nationaal en internationaal. Het is een totaal andere wereld nu. Je kunt niet meer teren op de naam van je familie.”

Harsh voegt toe dat hij ook totaal niet lijkt op zijn vader of zijn zus. “Ik ben heel anders dan mijn vader en zus. Zij zijn allebei vrolijk en kunnen zich meer los laten gaan. Ik ben iemand die heel erg peinzend door het leven gaat en medelijden met zichzelf voelt.”

Mirzya is gebaseerd op het volksverhaal Mirza Sahibaan en draait sinds gisteren wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.