Bollywood actrice Rani Mukherjee tekent film?

ranimukherjee01Bollywood actrice Rani Mukherjee is klaar voor haar comeback. De 38-jarige was voor het laatst op het witte doek te zien in de film Mardaani uit 2014. Naar verluidt heeft zij de nieuwe film getekend van regisseur Siddharth P Malhotra.

Volgens een van de medewerkers bij Yash Raj Films draait de film om een sterke sociale kwestie. Siddharth heeft het script eerst gepresenteerd aan Aditya Chopra en daarna aan Rani. Het drietal moet nog om de tafel om een planning te maken voor de opnames.

Ze voegt toe dat het niet makkelijk was om Rani te overtuigen terug te keren naar het witte doek. “Sinds de geboorte van haar dochter Adira heeft Rani de rol van moeder full-time op zich genomen. Ze is een hands-on moeder. Maar in december wordt haar dochter een jaar en de actrice denkt er sterk over om toch weer te gaan werken. Maar haar man vond het script geweldig en zei dat dit de perfecte film is voor een comeback.”

Ondertussen bevestigt ook Rani’s woordvoerder dat de actrice volgend jaar weer van plan is te gaan werken. “Rani begint volgend jaar zeker aan een film. Ze is op dit moment bezig met het lezen van scripts. Zodra zij een besluit heeft genomen, zullen wij dit bekendmaken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.