Bollywood actrice Anushka Sharma zal relatie nooit verbergen

AnushkaSharmaBollywood actrice Anushka Sharma is momenteel druk bezig met de opnames van haar nieuwste film The Ring. De 28-jarige is echter de laatste maanden weer veel in het nieuws vanwege haar relatie met cricketer Virat Kohli. Maar in tegenstelling tot vele van haar collega’s zal zij haar relatie nooit verbergen.

“Ik zal zeker mijn relatie niet verbergen. Ik heb geen donkergetinte autoruiten nodig of een achteringang. Maar ik zal er zeker niet over praten, want dat zal alleen maar mijn werk overschaduwen.”

De 28-jarige maakte haar debuut in 2008 en wist destijds niet wat haar overkwam met alle geruchten om zich heen. “Je probeert je enerzijds te concentreren op je nieuwe werk en de nieuwe wereld waar je niets van af weet, terwijl je anderzijds gewoon wordt bekritiseerd op alles wat je doet. Dat is beangstigend voor een 19-jarige.”

Maar als iemand nu tegen haar zegt ‘Je hebt donkere kringen’, heeft zij haar woordje wel klaar. “Ja, ik heb donkere kringen. Ik werk, man!”, aldus een lachende Anushka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.