Bollywood actrice Kangana Ranaut boos op Rakesh Roshan

kangana-ranautBollywood actrice Kangana Ranaut schuwt niet om haar ongezouten mening te geven. Recent uitte zij haar woede over haar strijd met Hrithik Roshan. Zij begrijpt niet waarom de vader van de acteur zich bemoeit met de zaken van zijn zoon.

“Waarom kunnen Indiase mannen niet voor zichzelf opkomen? Waarom moet een vader altijd zijn zoon verdedigen?,” aldus Kangana.

De twee acteurs zijn sinds dit jaar verwikkeld in een juridische strijd nadat Kangana indirect beweerde een relatie te hebben gehad met Hrithik. De acteur ontkende dit. Dit resulteerde vervolgens in een online en offline oorlog van woorden.

Kangana werd ook gevraagd naar de opmerking van Bollywood filmmaker Rakesh Roshan, waar hij zei dat Kangana leugens over zijn zoon verspreidde. “Ik snap het niet. Ik wil weten waarom Indiase mannen gewoon niet voor zichzelf kunnen opkomen. Het is een 43-jarige man. Waarom moet zijn vader hem verdedigen?”

“Hoe lang kan hij zich blijven verstoppen achter de invloedrijke naam van zijn vader? Hij is volwassen genoeg om zijn eigen controverses te handelen. Ik begrijp het gewoon niet.”

We zijn benieuwd wat Hrithik hier op te zeggen heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.