Bollywood regisseur Rakesh Roshan over ruzie tussen Hrithik en Kangana

hrithikrakeshBollywood acteurs Hrithik Roshan en Kangana Ranaut zitten verwikkeld in een juridische strijd. De actrice claimde in een interview dat zij een relatie had met Hrithik Roshan. Dit viel niet goed bij de acteur en er barstte online en offline een ruzie los.

Er werd met modder gesmeten en Kangana deed er alles aan om haar gelijk te krijgen. Hrithik was het zat en presenteerde de kwestie voor de rechtbank. Hij hield zich op de achtergrond en wilde geen aandacht besteden aan de kwestie. Ook zijn vader hield zijn mond, tot een recent interview.

“Hrithik is anders. Zelfs toen Kangana leugens over hem verspreidde koos hij ervoor om kalm te blijven en de eer aan zichzelf te houden. Geloof mij, wanneer hij ervoor kiest om de waarheid naar buiten te brengen, dan zal iedereen in shock zijn”, aldus Rakesh Roshan.

Op dit moment werkt Hrithik aan de film Kaabil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.