Bollywood film Half Girlfriend was emotionele achtbaan voor Arjun Kapoor

arjun-kapoor-Bollywood acteur Arjun Kapoor speelt de hoofdrol in de boekverfilming Half Girlfriend van auteur Chetan Bhagat. Hoewel hij erg heeft genoten van de opnames waren deze op emotioneel vlak zeer slopend.

“Het was een geweldige ervaring, maar het personage dat ik speel heeft het emotioneel gezien erg zwaar. Het was een emotionele achtbaan. Ik heb mezelf echt moeten loslaten. Het is een moeilijke film geweest.”

De 31-jarige acteur speelt de rol van Madhav Jha, een jongeman uit Bihar. Arjun voegt toe dat hij het werken met Mohit en Shraddha het werk voor hem makkelijker maakte. “Ik hoop dat het publiek net zo van de film zal genieten als wij van de opnames hebben genoten. ”

Dit is de tweede keer dat de acteur deel uit maakt van een boekverfilming. In 2014 speelde hij de hoofdrol in 2 States. Deze film was ook gebaseerd op een boek van Chetan Bhagat.

Half Girlfriend staat gepland voor een release op 19 mei 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.