Bollywood actrice Kriti Sanon leert leven met de geruchten

Sushant KritiBollywood actrice Kriti Sanon, die een geweldig debuut maakte met Heropanti en daarna te zien was in de Bollywood film Dilwale, staat de laatste tijd in de schijnwerpers voor haar vermeende relatie met Bollywood acteur Sushant Singh Rajput. En hoewel geruchten best vervelend kunnen zijn, is zij zich er nu meer van bewust dat het hoort bij haar baan.

“De link-ups, de geruchten vormen een essentieel onderdeel van mijn baan, van de filmindustrie. Het is mijn derde film en het tweede gerucht. Ik kan er wel mee omgaan. Het is niet makkelijk.”

Als buitenstander is dit een van de dingen waar Kriti wel echt aan moest wennen. “Ik moet er nog steeds aan wennen. Ik ben wel van mening dat zulke verhalen ervoor zorgen dat de focus ergens anders naartoe gaat dan naar het werk dat je aflevert. Mijn film moet nog worden uitgebracht. Ik denk wel dat mijn werk voor mij zal spreken.”

Rabat, met in de hoofdrollen Sushant Singh Rajput en Kriti Sanon, staat gepland voor een release op 12 februari 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.