Eerste trailer Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil

ae-dil-hai-mushkil_640x480Het wachten is voorbij! Dharma Productions onthulde vanmorgen de langverwachte trailer van de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil.

De trailer is een potpourri van emoties. De film belooft een verhaal over het vieren van liefde, vriendschap en liefdesverdriet. En aan de dialogen te merken krijgen we een typische Karan Johar film over een onbeantwoorde liefde.

Pyaar Dosti Hai…de bekende tekst uit Karan’s eerste Bollywood film Kuch Kuch Hota Hai wordt in deze film deels vernietigd. Het motto hier is ‘In de liefde ervaar je een bepaalde krankzinnigheid en in vriendschap ervaar je rust’. De trailer laat zien dat de film gevuld is met intimiteit, plezier en uiteraard de nodige drama.

Ae Dil Hai Mushkil is een visueel spektakel, vrolijk, emotioneel, eigenzinnig en met een zware dosis filosofie over liefde en het leven.

De film, met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor, Aishwarya Rai Bachchan, Anushka Sharma en Fawad Khan staat gepland voor een release met Diwali.

Bekijk de trailer!

4 REACTIES

 1. Ummmm weer te zien ?
  Ze heeft haar comback al gemaakt had je beter bij die comback film kunnen zeggen leuk om haar weer te zien.
  Ik ga deze film kijkem omdat karan johar de film heeft gemaakt hij heeft films gemaakt als kuch kuch hota hai, kabhi khushi kabhi gham, kal ho na ho niet alleen geschreven en geproduceert, kabhi alvendna khena, my name is khan, student of the year, en nu ae dil hai mushkil met de nieuwe generatie actors

 2. Effe serieus hè.. Als iemand iets positiefs zegt, laat hem/haar dan in zijn/haar waarde. Als Harold het leuk vindt om Aishwarya weer te zien, laat hem dan. Ik bedoel van haar comeback was misschien Jazbaa, maar hij hoeft het toch niet gezien te hebben?

 3. Ja hoor! Alweer een comeback.
  Deze mensen blijven maar comebacks maken.
  Flopt de film, dan na een tijdje weer een comeback.

  Geef me een break!
  Acteren kan ze al niet, vandaar weer die comeback

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.