Bollywood actrice Sonakshi Sinha haat te worden beoordeeld

Sonakshi Sinha Bollywood actrice Sonakshi Sinha zegt dat een van de nadelen van het vak is dat ze voortdurend wordt beoordeeld.

“Helaas is het zo dat mensen die in de schijnwerpers staan altijd worden beoordeeld. Dit is een van de nadelen van dit beroep. Als actrice word je op alles beoordeeld, van uiterlijk tot kleding tot acteertalent. Ik ben iemand die zich altijd comfortabel heeft gevoeld in haar eigen huid. Dus ik besteed niet teveel aandacht aan wat mensen over mij denken”, aldus Sonakshi.

“Als je voor jezelf die druk oplegt, dan word je gek. Het is veel beter om jezelf te zijn, hard te werken en op die manier een naam voor jezelf te maken”, voegt ze toe.

De 29-jarige actrice is echter van mening dat een actrice nu veel meer gewaardeerd worden. “Er worden prachtige rollen geschreven voor vrouwen. Er worden film gemaakt met alleen vrouwen in de hoofdrol. De ongelijkheid in salaris neemt af. Vrouwen worden veel meer gewaardeerd. Het is een goede tijd om actrice te zijn.”

Sonakshi is binnenkort te zien in de film Force 2 met John Abraham.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.