Shah Rukh Khan leert Nederlands in A’dam [Filmpje]

srk

Zoals je eerder op onze site hebt kunnen lezen is de King of Bollywood Shah Rukh Khan momenteel in Nederland. SRK is ongeveer twee weken in Nederland voor de opnames van zijn nieuwste film met de werktitel ‘The Ring’. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Anushka Sharma en de film is geregisseerd door niemand minder dan Imtiaz Ali, bekend van o.a. ‘Highway’ en ‘Tamashaa’.

Shah Rukh Khan is dezer dagen samen met een deel van de cast en crew in Amsterdam. Zoals altijd is SRK wel in voor een grapje en vraagt aan zijn Nederlandse first assistant director Jurriaan om hem wat Nederlandse woorden te leren. Met veel moeite spreekt de Bollywood ster de woorden ‘Drie, Twee, een’ uit. Vervolgens besluit hij om de Nederlander ook een beetje Hindi te leren. Wat daarna volgt is super grappig! Bekijk het filmpje hier:

45 REACTIES

  1. Weet iemand misschien waar de opnames plaats vinden? ik zou het super vinden om hem te zien al is het maar voor 1 seconden! please iemand?.. 🙂

  2. Vandaag is ie op de markt (Herman kosterstraat) in Den Haag.
    Een vriend van hem werkt daar op de markt.
    Rond 14:00 hoorde ik dat ie daar zal zijn.

  3. Vandaag en morgen shooten in Adam centrum van 19.00 tot 5.00 u.
    Er worden nog blanke figuranten gezocht met blond Haar en blauwe ogen.

  4. Ik heb gehoord dat hij naar duistland gaat want gisteren was zijn laatste shoot van 18:00-5:00 ochtend daarna is hij meteen weggegaan hotel is nog niet bekend maar hij was inderdaad gisteren bij hermitage!

  5. Ik hoop dat ik shahrukh khan zie
    Want dat zou ik wel leuk vinden
    Maarja ik moet helaas werken
    OMG maarja komt wel goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.