Bollywood regisseur Nitya Mehra blij met debuut Baar Baar Dekho

BaarBaarDekhoNa bijna een decennium te hebben gewerkt in Bollywood, was het tijd voor haar regiedebuut. Nitya Mehra assisteerde beroemde regisseurs als Ang Lee, Farhan Akhtar en Mira Nair voordat ze besloot haar debuut te maken met de Bollywood film Baar Baar Dekho.

“Ik voel mij zeer vereerd met de producenten en acteurs waar ik mee heb mogen samenwerken voor mijn eerste film. Je krijgt Farhan Akhtar, Ritesh Sidhwani, Karan Johar, Sidharth Malhotra en Katrina Kaif niet zomaar bij elkaar. Het is het beste team dat ik ooit had kunnen wensen voor mijn debuut”, aldus Nitya Mehra.

“Zij geloofden allen in het script en kwamen samen om mij hierin te steunen. Ik had het nooit durven dromen”, voegt ze toe.

Voor Nitya was haar debuut een droom die werkelijkheid werd. Het deel waar ze wel moeite mee had was de promotie van de film. “Het is zo moeilijk om te praten over de film. Soms wilde ik er niet over praten. Ik wilde gewoon dat mensen naar de bioscoop zouden komen.”

De Bollywood film Baar Baar Dekho is een liefdesverhaal en een mooi genre voor een debuutfilm. Maar Nitya is ook geïnteresseerd in andere genres. “Ik houd van liefdesverhalen, maar ik ben ook erg geïntrigeerd door de menselijke geest. Ik denk dat ik daar mooie combinaties van kan maken.”

Baar Baar Dekho, met in de hoofdrollen Sidharth Malhotra en Katrina Kaif, draait momenteel in de bioscoop.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.