Bollywood acteur Riteish Deshmukh niet geïnteresseerd in politiek

Riteish Bollywood acteur Riteish Deshmukh is afkomstig uit een politieke familie. Veel acteurs uit Bollywood zien na hun carrière vaak een carrière in de politiek, maar Riteish houdt zich liever bezig met films.

“Ik houd van politiek. Ik blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo is dat mijn hele leven al geweest. Vanaf de start van mijn vader’s politieke carrière tot aan toen hij de belangrijkste minister van de staat Maharastra werd. Ik lees iedere ochtend vijf tot tien kranten om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurd.”

“Ik weet hoe het voelt om een campagne te voeren om een verkiezing te winnen. Ik heb het van dichtbij meegemaakt. Maar zal ik mijzelf ooit verkiesbaar stellen? Nee, ik ben teveel betrokken binnen de filmindustrie.”

“Ik begrijp de dynamiek van dat vakgebied. Het is niet iets waar je van de een op de andere dag zeg ik wil meedoen en mezelf verkiesbaar stellen.Het is makkelijk gezegd dan gedaan. Het kost je heel veel van je leven. Meedoen aan verkiezingen en dan winnen is niet makkelijk. Daarna volgt de uitvoering.”

Hij voegt toe dat hij wel graag een politieke drama zou willen produceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.