Bollywood actrice Shilpa Shetty komt met nieuwe fit-app

shilpa-shetty-Onlangs was Bollywood actrice op de catwalks te bewonderen tijdens een mode-evenement. Haar lichaam was daarna het gesprek van de dag. Nu heeft een populaire fitness-app, My Diet Coach, haar benaderd om haar geheim te delen.

“De makers van de app willen onder een nieuwe kop tips plaatsen over hoe je een platte buik krijgt zonder Voedingssupplementen in te nemen. Ze willen Shilpa’s verhaal, haar dieetplan en trainingsschema”, aldus haar woordvoerder.

“Shilpa wil graag meewerken, omdat de app zich richt op natuurlijke manieren om fitness-doelen te bereiken. Shilpa heeft altijd gepleit voor een gezonde levensstijl”, voegt hij toe.

Shilpa is erg enthousiast over het idee. Ze is van plan om een video op te nemen waarin ze spreekt over het krijgen van een platte buik.

“Ik wil bewijzen dat het mogelijk is om een mooi lichaam te krijgen ondanks drukke schema’s. Met een beetje discipline en toewijding kun je het lichaam krijgen waar je altijd van hebt gedroomd”, aldus de 40 jarige Bollywood actrice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.