Bollywood acteur Arjun Kapoor reageert woedend op geruchten

arjun kapoorEr zijn geruchten dat de 31-jarige Bollywood acteur Arjun Kapoor zich op de set van zijn nieuwe Bollywood film Half Girlfriend onprofessioneel zou hebben gedragen. Hij claimt dat dit valse beschuldigingen zijn.

“Het is een poging om mij in een kwaad daglicht te stellen. Er schuilt een egoïstische reden achter het verspreiden van deze geruchten. Iemand probeert mij af te schilderen als onprofessioneel omdat hij of zij boos of jaloers is. Als ik niet professioneel zou zijn zou de film nu niet zijn afgerond. Mijn vader staat bekend als een van de meest serieuze en georganiseerde producenten. Je zou denken dat de zoon van een producent dat ook zou hebben.”

Volgens de geruchten zou Arjun ruzie hebben gekregen met de regisseur van de film, Mohit Suri. Arjun zou hem iedere dag een dure rekening hebben gepresenteerd van de feestjes die hij organiseerde. “Ik houd er niet van om antwoord te geven op belachelijke uitspraken. Ik ben de zoon van een producent. Ik zou een andere producent en zijn werk niet op die manier behandelen. Als ik die dure rekeningen presenteer aan mijn regisseur dan is er iets serieus mis met mij.”

Half Girlfriend, met in de hoofdrollen Arjun Kapoor en Shraddha Kapoor, staat gepland voor een release op 19 mei 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.