Bollywood acteur Ranbir Kapoor over Katrina Kaif

Ranbir-Katrina-De relatie tussen Bollywood acteur Ranbir Kapoor en actrice Katrina Kaif is al enige tijd voorbij. Een relatiebreuk creëert vaak moeilijk situaties, zeker wanneer de twee personen in kwestie ook nog eens binnen hetzelfde vakgebied werkzaam zijn. Maar Ranbir heeft nog altijd zeer veel respect voor Katrina. Zij was een inspiratie voor hem.

“Ik werd verliefd op haar tijdens de opnames van Ajab Prem Ki Ghazal Kahane. It was een simpel verhaal met een hart dat mijn hart sneller deed kloppen”, zegt hij in een recent interview.

Hij gaat verder. “Katrina is, na mijn ouders, de meest inspirerende en motiverende factor in mijn leven geweest. Zij is mij zeer dierbaar. Ik kan er niets anders aan toevoegen. Niemand zal dit begrijpen. Ik wil dit deel van mijn leven niet verkopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.