Bollywood acteur SRK als Aishwarya’s man in Ae Dil Hai Mushkil?

Schermafbeelding 2016-08-31 om 07.13.56Het enthousiasme rondom de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil is niet te bevatten. De reacties op de eerste teaser waren overweldigend. Fans raken nu al ongeduldig. Maar er is nog meer.

Wat we niet in de teaser zagen is de cameo van Bollywood acteur Shah Rukh Khan. Er gaan al enige tijd geruchten dat de acteur deel uitmaakt van de film. Regisseur Karan Johar heeft, op Student of the Year na, nooit een film gemaakt zonder SRK. Zelfs met SOTY werkten zij samen als producenten van de film. Met zijn nieuwe film als regisseur wilde hij SRK toch een rol toebedelen.

Volgens het laatste nieuws weten we nu welke rol SRK heeft. Hij speelt, naar verluidt, de rol van Aishwarya’s man in de film. Na zijn dood voelt Aishwarya’s personage zich steeds meer aangetrokken tot Ranbir’s personage.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.