Koude oorlog tussen Bollywood acteur Salman Khan en zanger Arijit Singh voorbij

arijit-singh-salman-khan-Het lijkt erop dat de koude oorlog tussen Bollywood acteur Salman Khan en zanger Arijit Singh definitief voorbij is. Onlangs waren er veel geruchten dat Arijit nooit meer zou zingen voor Salman, maar Arijit bevestigt het nieuws dat hij is gevraagd om een nummer te zingen voor Salmans volgende Bollywood film getiteld Tubelight.

In een interview met een toonaangevende dagblad zegt de jonge zanger dat hij een ‘nobody’ is en dat arrogantie in zijn positie niet kan veroorloven. “Ik ben nieuw en wie ben ik om mij arrogant te gaan gedragen of denigrerende opmerkingen te maken. Ik ben altijd een Salman Khan fan geweest en het is een eer om voor hem te mogen zingen in Tubelight.”

De ruzie tussen Salman en Arijit begon vanwege een opmerking van Arijit tijdens een awarduitreiking enkele jaren geleden. Daar ontving Arijit een award, maar hij was te laat op het podium gearriveerd om deze in ontvangst te nemen. Toen hem werd gevraagd waarom hij te laat kwam, antwoordde hij dat hij in slaap was gevallen. Deze opmerking viel niet goed bij de presentator van die avond, Salman Khan.

Tubelight is een politiek drama en staat gepland voor een release op Eid 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.