Bollywood acteur Shah Rukh Khan in Dhoom 4?

srk003Ja! Je leest het goed. Het laatste gerucht in Bollywood is dat na John Abraham, Hrithik Roshan en Aamir Khan, Bollywood acteur Shah Rukh Khan de rol van de slechterik zal spelen in het vierde deel van de Dhoom franchise.

Eerder dit jaar waren de producenten in de gesprek met Bollywood acteur Salman Khan voor de rol van de slechterik. Ondanks dat het project Salman erg aanspreekt staat hij er niet voor open om een negatieve rol e spelen.

SRK heeft in het verleden diverse negatieve rollen vertolkt in films als Darr, Baziger en Don. De 50-jarige acteur heeft dus, in tegenstelling tot Salman, minder moeite met de uitdaging van het spelen van een slechterik. De producenten zijn momenteel in gesprek met SRK over het project.

Mocht hij de rol accepteren dan krijgt hij, naar alle waarschijnlijkheid, Bollywood acteur Ranveer Singh tegenover zich in de rol van Jai Dixit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.