Bollywood regisseur Arbaaz Khan bevestigt relatiebreuk

malaika-arbaaz_640x480In maart deden geruchten de ronde dat het beroemde Bollywood echtpaar Malaika Arora en Arbaaz Khan waren gescheiden.

Nadat het stel de scheiding had bevestigd, via een gezamenlijke verklaring, was er twijfel over de juistheid van deze verklaring.

De verklaring was als volgt. “Ja, het is waar dat we zijn gescheiden. We willen de tijd nemen om ons leven op orde te krijgen. We hopen dat we de privacy krijgen om dit in alle rust te doen. Speculaties over de staat van ons huwelijk is verwarrend en verontrustend voor onze families.”

Een vriend van Malaika beweerde dat de verklaring zonder haar toestemming zou zijn uitgegeven. Malaika ontkende de scheiding en Arbaaz deed hetzelfde. Nu, vijf maanden later, bevestigt Arbaaz het bericht dat ze inderdaad zijn gescheiden.

“Op dit moment zijn we niet samen. We zijn inderdaad gescheiden.”

De bevestiging van het nieuws komt nadat het stel samen met de familie Eid vierde. De foto’s van dit feest stonden op internet en het leek wel alsof er helemaal geen sprake was van een scheiding. Fans hoopten op goed nieuws.

Malaika Arora (42) en Arbaaz Khan (48) trouwden in 1998.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.