Bollywood acteur Akshay Kumar maakt zich geen zorgen om concurrentie

akshay-kumar_640x480_De Bollywood film Rustom van Akshay Kumar staat gepland voor een release op 12 augustus. Op die datum krijgt het serieuze concurrentie van de Bollywood film Mohenjo Daro met in de hoofdrol Hrithik Roshan. Maar Akshay maakt zich daar absoluut geen zorgen over.

“12 augustus is een belangrijke dag. Dan breekt de vakantie aan (wijzend naar de vrije week in verband met Onafhankelijkheidsdag) en er staan twee grote films gepland voor release. Ik maak mij geen zorgen om het succes van mijn film.”

“In het verleden zijn er vaak genoeg twee grote films op een dag verschenen waar beide een groot succes werden. Lagaan en Gadar werden op dezelfde dag uitgebracht en kijk naar dat succes. Ik hoop dat het publiek de film zal waarderen.”

De trailer van de Bollywood Rustom heeft menig filmliefhebber als zeer nieuwsgierig gemaakt. De afgelopen dagen hielpen Bollywood acteurs Salman Khan, Ranveer Singh en Sonakshi Sinha met de promotie van de film.

Rustom is geregisseerd door Tinu Suresh Desai en heeft in de hoofdrollen Akshay Kumar, Ileana D’Cruz, Esha Gupta en Arjan Bajwa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.