Shahid Kapoor en Deepika Padukone in Bollywood film Padmavati?

Shahid-Kapoor-Deepika-PadukoneAl enige tijd doen diverse geruchten de ronde over de cast van de Bollywood film Padmavati van regisseur Sanjay Leela Bhansali. De vrouwelijke hoofdrolspeelster is inmiddels vastgelegd en dat is niemand minder dan Bollywood actrice Deepika Padukone. Een van de mannelijke hoofdrolspelers is Ranveer Singh, maar nu rest de vraag wie Deepika’s man zal spelen?

Nu zijn er eindelijk sterke berichten die suggereren dat Sanjay Bollywood acteur Shahid Kapur heeft benaderd voor de rol van Raja Rawal Ratan Singh.

“Het wordt een nieuw en fris paar voor Sanjay. Aanvankelijk had producent Sajid Nadiadwala hen beide gecast voor de film Heer and Ranjha, maar die film liep vertraging op. Nu is Sanjay al enige tijd in gesprek met Shahid, omdat hij aanvankelijk niet overtuigd was van het personage. Shahid is nu overtuigd en heeft zich beschikbaar gesteld voor 200 dagen”, aldus een productiemedewerker.

Eerder gingen er geruchten dat Sanjay Bollywood acteur Fawad Khan had benaderd voor de rol. Fawad moest helaas weigeren, omdat hij niet kon schuiven met de opnamedata van zijn andere films. Daarnaast zou er ook een andere reden zijn. De acteur heeft een film-deal met Karan Johar, waar hij niet onderuit kan. En hij krijgt de hoofdrol aangeboden in twee grote films, dus waarom zou hij de rol van tweede viool aannemen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.