Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Baar Baar Dekho

BaarBaarDekhoNadat de makers van de Bollywood film Baar Baar Dekho fans enthousiast maakten met de party song Kala Chasma, de motion poster en het concept van tijdreizen werd vanmorgen eindelijk de eerste trailer van de film onthuld.

De twee-en-een-halve minuut durende video onthult het verhaal van de film. Jai en Diya zijn zeer gelukkig in de liefde totdat ze besluiten te gaan trouwen. Jai wil eigenlijk niet trouwen en Diya kan niet wachten. Jai uit zijn gevoelens over het huwelijk en besluit er niet mee door te gaan. Dit heeft invloed op de rest van zijn leven. Hij besluit om terug in de tijd te gaan om fouten te corrigeren.

Wordt dit opnieuw een film dat vol zit met clichés? De tijd zal het leren. De trailer belooft echter twee dingen: geweldige chemie tussen de hoofdrolspelers Sidharth en Katrina en prachtige landschappen.

De Bollywood film Baar Baar Dekho is geproduceerd door Dharma Productions en Excel Entertainment, geregisseerd door Nitya Mehra. De film staat gepland voor een release op 9 september.

Bekijk de trailer op de website van EROS Entertainment

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.