Bollywood acteur Tiger Shroff in Student of the Year 2?

tiger-shroff_640x480Bollywood regisseur Karan Johar introduceerde met zijn film Student of the Year drie nieuwe talenten binnen de filmindustrie. Er werd lang gesproken over een vervolg en deze komt er nu ook echt. Volgens de laatste geruchten is Bollywood acteur Tiger Shroff benaderd voor een van de hoofdrollen.

“Tiger is benaderd voor de film Student of the Year 2. Ze leggen nog de laatste hand aan het script, maar Tiger is enthousiast over het script. Niet alleen vanwege het verhaal, maar dit geeft hem natuurlijk de kans om te werken met een van de bekendste namen in Bollywood”, aldus de manager van Tiger.

Enkele maanden geleden ging het gerucht dat Karan zijn zinnen had gezet op debutanten. Hij zou de dochter van Saif Ali Khan, Sara Ali Khan, hebben benaderd. Voor een van de mannelijke hoofdrollen wilde hij Ishaan Khattar, Shahid Kapoor’s halfbroertje, benaderen.

Hier is echter nooit een officiële bevestiging van geweest, hoewel de ouders van beide starkids hebben erkend dat hun kinderen zijn benaderd voor een film van een bekende regisseur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.