Bollywood film Munnabhai 3 verschijnt in 2018

Sanjay-Dutt-2-Bollywood acteur Sanjay Dutt maakte op zijn 57e verjaardag bekend dat het langverwachte derde deel in de succesvolle franchise Munnabhai in 2018 op het witte doek zal verschijnen.

“Munnabhai komt in 2018. De reden voor de vertraging van het project is mij niet bekend. Dat zul je aan Rajkumar Hirani en Vinod Chopra moeten vragen”, antwoordde hij.

Onlangs verklaarde Bollywood acteur Arshad Warsi, die de rol van Circuit speelt in de Munnabhai films, dat de film enige vertraging heeft opgelopen, omdat Rajkumar Hirani eerst wil beginnen met een biografie over Sanjay Dutt.

Sanjay ontkent dat hij zal verschijnen in zijn eigen biografie. “Ik ben niet te zien in de biografie. Ik geloof dat de opnames in februari van start gaan”, zegt Sanjay.

Sanjay heeft zelf al enkele projecten lopen en zal vanaf volgend jaar weer te zien zijn op het witte doek. “Ik begin in november aan de film Marco met Vidhu Vinod Chopra. En daarna volgt een remake van De Dhakka met Mahesh Manjrekar.”

Sanjay Dutt werd in februari dit jaar vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf van vijf jaar voor illegaal wapenbezit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.