Bollywood acteur Varun Dhawan is geen copycat

Dilwale_Manma_VarunBollywood acteur Varun Dhawan, die binnenkort te zien is in de Bollywood film Dishoom, zegt dat hij geen copycat is. De jonge acteur geeft de voorkeur aan originaliteit waar het zijn acteerstijl betreft.

“Ik probeer niemand na te doen. Ik ben een van de jongste hier in Bollywood. Ook ik ben uiteraard opgegroeid in de jaren 90 met films van Salman Khan, Aamir Khan, Shah Rukh Khan en Govinda. Ik heb ook alle films van John Abraham gezien. Maar om te zeggen dat ik de stijl van iemand anders overneem of John nadoe dan kan ik alleen maar zeggen dat het niet zo is.”

Dishoom, met in de hoofdrollen John Abraham, Varun Dhawan, Jacqueline Fernandez en Akshay Khanna, is geregisseerd door Rohit Dhawan en staat gepland voor een release aanstaande vrijdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.