Bollywood actrice Katrina Kaif is klaar met vrienden maken

katrina kaifIn een recent interview met een modeblad zegt Bollywood actrice Katrina Kaif dat ze klaar is met het maken van vrienden. Ze raakt te snel gehecht en is dan te snel afhankelijk van hen. Daar wilt ze vanaf. Daarnaast is ze van mening dat Bollywood ook niet de juiste plek is om relaties op te bouwen.

“Soms is er in Bollywood, net als in iedere andere filmindustrie in de wereld, geen onderscheid meer te maken tussen je persoonlijke en professionele leven. De regisseur waar je mee werkt kun je goed bevriend mee raken, maar het kan zijn dat je daarna nooit meer met hem werkt. En dan wordt het heel moeilijk om de vriendschap te behouden, omdat je beide zo druk bent met de andere dingen in je leven. Relaties opbouwen is geen probleem, maar behouden en onderhouden zal altijd lastig zijn voor iedereen die deel uitmaakt van deze industrie.”

Katrina voegt toe dat het niet onmogelijk is om vrienden te maken en houden. “Dit betekent niet dat het niet kan. Het is zeker mogelijk om een vriendschappelijke relatie te hebben met de mensen waar je mee werkt. Maar het lastige is dat je letterlijk drie tot zes maanden op elkaars lip zit en daarna is plots alles weg.”

“Het leven van een acteur is te vergelijken met die van een zigeuner. Je maakt deel uit van een groep mensen, werkt ermee, doet een geweldig project en daarna voeg je je bij een andere groep. Dat is wat ik bedoel met het is lastig om een echte vriendschap op te bouwen”, aldus Katrina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.