Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone ontkennen verloving

ranveer-deepika_640x480Bollywood acteur Ranveer Singh was niet gediend van vragen over een mogelijk huwelijk met zijn vriendin Bollywood actrice Deepika Padukone.

Recent waren er sterke geruchten dat het stel verloofd zou zijn. Na een vakantie met beide families zou zelfs een datum zijn geprikt voor het huwelijk. Maar Ranveer ontkent dit. “We gaan het zien”, reageerde hij enkele dagen geleden nonchalant op de geruchten.

Deepika is inmiddels de geruchten zat en reageerde eerder deze week vrij geïrriteerd op enkele journalisten. “Ik denk dat dit de juiste gelegenheid is om even een duidelijk punt te maken. Er zijn geen trouwplannen, ik ben niet zwanger, ik krijg geen kind en ik ben niet verloofd. Ik ben ook al niet getrouwd en ik ben niet van plan om op korte termijn te trouwen.”

Tijdens de premiere van de Bollywood film Madaari werd Deepika echter opnieuw gevraagd naar haar verloving met Ranveer. Zij liep weg en Ranveer kapte het interview af. “Wanneer we het over de film moeten hebben, praten jullie over onzin. Wij zijn hier vanavond voor deze film.”

Er zijn genoeg stellen in Bollywood die een relatie en verloving jarenlang verborgen hebben weten te houden om privacy redenen. Of het stel daadwerkelijk verloofd is merken we snel genoeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.