Varun Dhawan en John Abraham…een goede combinatie voor Bollywood film Dostana 2?

varun-johnBollywood acteurs Varun Dhawan en John Abraham zullen voor het eerst samen op het witte doek te zien zijn in de Bollywood film Dishoom. Varun is zo tevreden over de samenwerking dat hij van mening is dat zij het perfecte duo zijn voor het vervolg op de komedie Dostana.

“Als ze nog steeds van plan zijn om een Dostana 2 te maken dan denk ik dat John en ik het ideal duo zijn voor de film. Het publiek zal genieten van onze scènes in Dishoom”, aldus Varun.

De 29-jarige acteur voegt toe dat hoe het duo in de film overkomt een weerspiegeling is van de vriendschap die zij in het echte leven met elkaar hebben.

“We zijn erg cool en relaxt. John is makkelijk in de omgang. Hij is veel ouder dan ik en heeft meer ervaring, maar hij heeft mij nooit laten voelen dat ik minder ervaren ben. Ik voelde mij altijd zeer op mij gemak met hem in de buurt. We hebben elkaar goed leren kennen tijdens de opnames en dat heeft geleid tot een vriendschap.”

De jonge acteur, die een zeer succesvol jaar achter de rug heeft, hoopt zijn succes met Dishoom voort te kunnen zetten. “Ik heb een goed jaar gehad. Ik hoop dat Dishoom ok succesvol zal zijn. Het is mijn enige film dit jaar en dat brengt wat druk met zich mee. Ik geloof dat wij een goede film hebben gemaakt.”

Dishoom is geregisseerd door Rohit Dhawan en vertelt het verhaal van twee agenten, Kabir en Junaid, die op zoek gaan naar de vermiste slagman van het Indiase cricketteam. De film staat gepland voor een release op 29 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.